Køb

Køb af virksomhed

Find det rette opkøb, gennemfør den rigtige proces og betal den rigtige pris

Hvis du eller din virksomhed overvejer at købe en virksomhed - så kontakt os på 82 82 07 00 for et møde hvor vi bliver klogere på dine tanker, krav, kriterier og ønsker. Den virksomhed du får mest ud at købe er ikke nødvendigvis allerede til salg.

Vores salgsemner kan vi groft set opdele i tre grupper:

1) Virksomheder vi har et mandat på at sælge via en aktiv salgsproces - ikke alle bliver annonceret.

2) Virksomheder vi har mødt og som vi ved kommer til salg - på de helt rigtige betingelser.

3) Virksomheder vi finder som en del af en aktiv opkøbsproces.

Antallet af købere er stort og der er kamp om de bedste opkøbsemner. Det kan derfor ofte give rigtig god mening ikke kun at fokusere på de relativt få virksomheder der er “sat til salg”. Det rigtige opkøb findes ofte i ovenstående gruppe 2+3.

En aktiv købsproces kræver en aftale om et købsmandat mellem dig som køber og os som rådgiver. En sådan aftale udformes på baggrund af dine ønsker og vores erfaring. Målet er - som ved et salg - at tankerne bliver til handlinger og at det ikke længere skyldes held og tilfældigheder om du ender med at gennemføre det rette opkøb.

Med Faqtum M&A som rådgiver i en aktiv købsproces opnår du også sikkerhed for at en handel gennemføres på de rigtige betingelser. Som altid starter processen med en kop kaffe og en afstemning af kemi og forventninger.

Vil du vide mere?

Dit første møde med Faqtum M&A er nok lidt anderledes, end du forventer. Vi lytter mere end vi taler, det er sjældent du fanger os med et slips og vi tager os ikke betalt for at høre om din virksomhed.

Loading ...