Referencer

Vores kunder siger

Indrømmet - vi kan godt lide at få ros. Vi gør os umage for at opnå det og vi bliver både stolte og ydmyge når det sker. Nedenfor kan du læse nogle tilbagemeldinger fra Faqtum M&A kunder:

JD Stål ApS:

“Med Faqtum M&A endte vi med en rigtig god ny ejer - og med en transaktion der matchede det vi oprindelig blev sat i udsigt.“

Morten Jensen og Jesper Ditlevsen har i januar 2024 solgt deres fælles virksomhed JD Stål/Steel til den Canadisk ejede fond Lynx Equity. Faqtum M&A har været rådgiver for Jesper og Morten igennem processen.

Vi har bedt Jesper og Morten om, at give deres bedste råd videre til andre virksomhedsejere der går i overvejelser om at sælge deres virksomhed:

Vælg de rigtige rådgivere fra starten

Vi valgte indledningsvis en anden M&A rådgiver der angav at have en køber på hånden. Det kostede os 14 måneder og en del ærgrelser. Set i bakspejlet skulle vi have valgt Faqtum M&A fra starten - også selvom deres værdiindikation var lavere end den vi blev sat i udsigt fra anden side.

Vær gerne ambitiøs - men også realistisk

Lav en aftale med dine rådgivere således at I sammen er ambitiøse. Men sørg også for at have en realistisk forventningsafstemning. Med Faqtum M&A endte vi med en rigtig god ny ejer - og med en transaktion der matchede det vi oprindelig blev sat i udsigt.

Vær tålmodig og bevar fokus på driften

En salgsproces tager tid. Også en del tid hvor man som ejer godt kan have oplevelsen af, at der ikke sker noget. Her er det vigtigt at have tålmodighed. Men det er også vigtigt at have tillid til, at der rent faktisk sker aktive indsatser fra rådgiverens side og at processen dermed er i bevægelse. Forlang og forvent løbende status og opdatering på processen fra jeres rådgivere.

I Faqtum M&A har vi haft en rådgiver der sagde hvad de gjorde og gjorde hvad de sagde. Vi har ikke kun haft én rådgiver - men et stærkt team der sammen har løftet opgaven. Vi har haft vores faste kontaktpersoner - men også oplevelsen af, at resten af teamet har bidraget med både timer, kompetencer, netværk og rækkevidde.

Som en ekstra bonus anbefalede Faqtum M&A den helt rette M&A advokat til netop vores proces.

Vores anbefaling, såfremt du går i salgstanker; start med at drikke en kop kaffe med Faqtum M&A.


Morten Jensen og Jesper Ditlevsen,
sælgere af JD Stål ApS

SKS Applikation Service ApS:

"M&A er komplekst og det er umuligt at forstå alt, hvorfor man er nødt til at have tillid til sine rådgivere."

”Da min medejer og jeg for nogle år siden begyndte at overveje et salg af vores virksomhed, SKS Applikation Service, fik vi muligheden for at deltage på et ejerskifte seminar sammen med Faqtum M&A. Det var en berigende og lærerig oplevelse, hvor vi fik en god introduktion og en grundlæggende forståelse for hvad det kræver at give sig i lag med en ejerskifteproces. Vi blev hurtigt klar over at det er indviklet og fjernt fra vores egen dagligdag, hvor vi sælger software ydelser til det offentlige, og det blev tydeligt, hvorfor det er afgørende at sikre sig dygtige, erfarne og tillidsfulde rådgivere til at drive og bistå i en sådan rejse. 

- M&A er komplekst og det er umuligt at forstå alt, hvorfor man er nødt til at have tillid til sine rådgivere. Faqtum M&A var med os hele vejen så vi forstod næste del af processen og kunne være trygge”, udtaler Jeppe Andersen, CEO og stifter af SKS Applikation Service.

Start med at få udarbejdet en realistisk vurdering af virksomheden, så du træffer beslutningen om et salg på et oplyst grundlag. Få udarbejdet en forretningsplan sammen med din M&A rådgiver og få rakt ud til de ”rigtige” købere. I vores tilfælde skulle den ”rigtige” køber findes i udlandet, hvilket blev en yderligere dimension i forhandlingsforløbet.

Takket være Faqtum M&A og vores dygtige M&A advokat fik vi gennemført et salg på et godt grundlag og jeg er motiveret til at fortsætte med at drive SKS Applikation Service i den næste fase."

Jeppe Andersen,
sælger af SKS Applikation Service

Fontenay A/S:

“Jo før man får dem med ind over, jo mere præcis bliver processen.“

“I forbindelse med planlægningen af generationsskifte i min virksomhed Fontenay A/S afsøgte min bestyrelse og jeg markedet for rådgivere til at styre processen.

Efter grundige overvejelser og eksterne anbefalinger faldt valget på Faqtum M&A. Af de virksomhedsformidlere vi talte med er Faqtum M&A uden sammenligning dem der var bedst til at forstå vores ønsker og behov.

Faqtum M&A har været dygtige til at sortere de købere som ikke kunne leve op til vores ønsker fra og præsentere flere seriøse og rigtige købere for os, så vi endte med at have flere at vælge imellem.

Hele processen fra første møde til closing har kun taget syv måneder og har været uden bump på vejen.

Faqtum M&A har en kæmpe erfaring og har været god sparring når det kom til de svære beslutninger.

Jeg kan kun anbefale Faqtum M&A som samarbejdspartner når det kommer vil generationsskifte og salg af en virksomhed.

Jo før man får dem med ind over, jo mere præcis bliver processen.”


Uffe de Fontenay,
sælger af Fontenay A/S

Karema Foods A/S:

“For mig blev deltagelse i et Faqtum seminar et afgørende vendepunkt..“

"For mig blev deltagelse i et Faqtum seminar et afgørende vendepunkt. Efterfølgende kontaktede jeg Faqtum, og foreslog, at vi skulle mødes i mit firma, så de kunne få lejlighed til at få et indtryk af virksomheden.

Efter endnu et par måneder i tænkeboks, kontaktede jeg igen Faqtum og fik fremsendt et konkret oplæg. Kort tid efter meldte de sig på banen med en mulig køber. Det gik simpelthen bare så hurtigt. Jeg havde da ellers rustet mig med tålmodighed og tænkt, at der da mindst ville gå et års tid. Men nu var det nu. Grib chancen, når den er der.

Nu er salget afsluttet, og jeg kan tænke tilbage på en god, men også travl tid med en særdeles professionel samarbejdspartner i Faqtum. Hele tiden er jeg blevet taget ved hånden og ført videre i den store proces, som det er at overdrage et firma.

Går du med de samme tanker, som jeg gjorde, så kontakt Faqtum og kom videre. Det er en virkelig god oplevelse."


Karen Søgaard,
sælger af Karema Foods A/S

Flightcases International A/S:

“Nu er vi i mål og med det nye opkøb samler Flightcases International A/S alle de svenske aktiviteter i Spectrum Cases AB og bliver nu også en af de største leverandører af professionelle cases i Sverige.“

"Vi har længe kigget på at udvide vores markedsposition på det svenske marked. Men at håndtere en opkøbsproces - i særdeleshed uden for landets grænser - krævede en stærk og erfaren rådgiver.

Nu er vi i mål og med det nye opkøb samler Flightcases International A/S alle de svenske aktiviteter i Spectrum Cases AB og bliver nu også en af de største leverandører af professionelle cases i Sverige.

Tak til Faqtum M&A for at bistå mig og os i denne proces. I har ganske enkelt været uovertrufne!"


Keld Wedell Seerup,
CEO og ejer af Flightcases International A/S

Schilling A/S:

“Faqtum M&A får vores varmeste anbefalinger."

"Faqtum M&A har varetaget rollen som vores kommercielle rådgivere i forbindelse med salget af Schilling A/S.

De har sammen med vores advokat været med til at sikre, at vi opnåede en tilfredsstillende aftale og samtidig givet os en vigtig tryghed igennem forhandlingerne med den globale børsnoterede amerikanske IT-virksomhed TSS, der er særdeles erfarne inden for virksomhedsopkøb.

Faqtum M&A får vores varmeste anbefalinger."


Jesper Schilling,
delejer af Schilling A/S