Hos Faqtum M&A handler vi med livsværker

Se solgte virksomheder

At sælge sit livsværk er en stor beslutning

Kort fortalt - du skal have både kemi med og tillid til de rådgivere der skal sælge din virksomhed. Du skal have et ærligt svar på hvilken værdi, hvilken proces, hvilke betingelser, hvilke købere og hvor lang tid det forventes at tage at gennemføre et salg. Du skal ikke stavnsbindes i en urimelig aftale hos en rådgiver der alene ser dit virksomhedssalg som en lodseddel. Forlang en plan og en mindstepris og lav en aftale der er baseret på et fælles mål.

Hos Faqtum M&A skal vi ikke leve af at have virksomheder til salg. Til gengæld skal vi belønnes når virksomheden bliver solgt til den rigtige køber. Den model sikrer vores konstante motivation og ihærdighed for salget af din virksomhed – samtidig med at vi ikke fristes til at bilde dig ind, at virksomheden kan sælges til markant mere end hvad der er realistisk.

Kontakt os for et uforpligtende møde hvor vi taler om værdien af din virksomhed, dine ønsker og planer samt hvordan en salgsproces vil kunne gribes an.

Kontakt os

Hvad vi tilbyder

Værdiansættelse

Det er ikke nemt at værdisætte et livsværk, men vi ved at det skal være det hele værd.

Læs mere

Salg af virksomhed

Hvornår er det rigtige tidspunkt - eller hvad hvis tidspunktet aldrig bliver rigtigt?

Læs mere

Køb af virksomhed

At købe en virksomhed er at købe ind i en rejse. En rejse hvor man kan sætte en helt ny destination.

Læs mere

”Da vi for nogle år siden begyndte at overveje et salg af vores virksomhed, SKS Applikation Service, fik vi muligheden for at deltage på et ejerskifte seminar sammen med Faqtum M&A. Det var en berigende og lærerig oplevelse, hvor vi fik en god introduktion og en grundlæggende forståelse for hvad det kræver at give sig i lag med en ejerskifteproces.

Salg af en virksomhed er komplekst og det er umuligt at forstå alt, hvorfor man er nødt til at have tillid til sine rådgivere. Faqtum M&A var med os hele vejen så vi forstod næste del af processen og kunne være trygge”, udtaler Jeppe Andersen, CEO og stifter af SKS Applikation Service. I vores tilfælde skulle den ”rigtige” køber findes i udlandet, hvilket blev en yderligere dimension i forhandlingsforløbet.

Takket være Faqtum M&A og vores advokat fik vi gennemført et salg på et godt grundlag og jeg er motiveret til at fortsætte med at drive SKS Applikation Service i den næste fase.”

Jeppe Andersen,

CEO og stifter af SKS Applikation Service