Hos Faqtum tager vi det med værdi ret alvorligt.
Det vi siger skal holde i den virkelige verden. 

Du er ikke tjent med en rådgiver, der ikke kender, eller ikke tør fortælle dig, værdien af din virksomhed.
Det letteste er at sætte en virksomhed til salg - kunsten er at få den solgt.

Læs nedenfor om principperne ved vurdering af virksomheder.
Vi har siden 2008 vurderet mere end 6000 danske virksomheder.
Vil du kende værdien af din virksomhed? Så klik her.

 

Depositphotos_12682051_m-2015.jpg

substans

At forstå din virksomhed er også at forstå værdien af virksomhedens aktiver. Lige fra mursten og maskiner til brand, kunder, medarbejdere og markedsposition.

Depositphotos_10696682_s-2015.jpg

Indtjening

En køber er interesseret i den fremtidige indtjening. Det betyder at vi dykker ned i alle relevante tal og regnskaber for at tegne det korrekte billede af fremtiden.

Depositphotos_8687997_m-2015.jpg

erfaring

Verdens bedste virksomhed med verdens største potentiale er intet værd hvis ingen vil købe den. Vores erfaring sikrer dig at vurderingen også holder i den virkelige verden.

At sælge virksomheden er en stor beslutning

 

Kort fortalt - du skal have både kemi med og tillid til de rådgivere der skal sælge din virksomhed. Du skal have et ærligt svar på hvilken værdi, hvilken proces, hvilke betingelser, hvilke købere og hvor lang tid. Du skal ikke stavnsbindes i en urimelig aftale hos en mægler der alene ser din virksomhed som en lodseddel. Forlang en plan og en mindstepris og lav en aftale der er baseret på et fælles mål. 

Hos Faqtum skal vi ikke leve af at have virksomheder til salg. Til gengæld skal vi belønnes godt når virksomheden bliver solgt. Den model sikrer vores konstante motivation for salget af din virksomhed - samtidig med at vi ikke fristes til at bilde dig ind, at virksomheden kan sælges til markant mere end markedet kan bære. 

Kontakt os på 69 91 85 30 for et gratis og uforpligtende møde hvor vi taler om værdien af din virksomhed, om den kan sælges samt hvordan en salgsproces ville kunne gribes an.