Vi forstår din situation og din virksomhed.
Vi ved hvordan du som ejer har det nede i maven.

 

Personkredsen bag Faqtum har vurderet mere end 6000 danske virksomheder og gennemført mere end 100 transaktioner. Vores helt store styrke er vores erfaring, vores netværk og vores ærlige tilgang til de virksomheder vi møder - købere som sælgere. 

 
 Faqtum M&A er match-online guldpartner. Det betyder at du som sælger får eksponeret din virksomhed over for flest mulige potentielle - både danske og udenlandske - købere.

Rådgivere & medarbejdere


KG sh.jpg

Kenneth Grunow

Kenneth Grunow er Senior rådgiver hos Faqtum M&A. Kenneth har arbejdet med køb og salg af virksomheder i mere end 20 år. Kenneth startede Virksomhedszonen i 2009 og har alle årene arbejdet for mere transparens og højere etik blandt de danske virksomhedsmæglere. Kenneth ejer selv en større portefølje af erhvervsejendomme og er derudover aktiv investor i en række danske og udenlandske startups.

Kontakt til Kenneth Grunow:

Mobil: +45 21 21 81 70
Mail: kg@faqtumma.dk

Mød Kenneth på LinkedIn.

FullSizeRender.jpg

Claus Vittrup Pedersen

Claus Vittrup Pedersen er Senior rådgiver hos Faqtum M&A. Claus kommer fra den finansielle sektor med mere end 20 år i Danske Bank koncernen. Claus blev en del af Faqtum i 2012 og har siden da deltaget i mere end 50 transaktioner. Claus er aktiv investor og sidder som bestyrelsesformand i en række danske virksomheder.

Kontakt til Claus Vittrup Pedersen:

Mobil: +45 20 75 72 63
Mail: cvp@faqtumma.dk

Mød Claus på LinkedIn.


Foto-1.jpg

Bertram Rasmussen

Bertram Rasmussen er rådgiver hos Faqtum M&A. Bertram er uddannet erhvervsjurist med en Master fra Aarhus Universitet. Bertram har suppleret med ”advanced negotiation” uddannelsen fra The London School of Economics and Political Science (LSE). Bertram blev en del af Faqtum i starten af 2017 og har siden da deltaget i adskillige transaktioner.

Kontakt til Bertram Rasmussen:

Mobil: +45 20 75 72 64
Mail: br@faqtumma.dk

Mød Bertram på LinkedIn.

KB BW.jpg

Kenneth Birkholm

Kenneth Birkholm er Senior rådgiver hos Faqtum M&A. Kenneth kommer fra en stilling som nordisk marketingdirektør hos Experian, verdens største udbyder af kredit- og markedsinformation. Kenneth var med til at starte Faqtum i 2008 og har haft en finger med i flere tusinde virksomhedsvurderinger og mere end 100 transaktioner de seneste 10 år.

Kontakt til Kenneth Birkholm:

Mobil: +45 40 95 93 93
Mail: kb@faqtumma.dk

Mød Kenneth på LinkedIn.


IMG_1999.jpg

Annika Overgaard Jespersen

Annika Overgaard Jespersen er rådgiver hos Faqtum M&A. Annika kommer fra forsikringsbranchen og har været en del af Faqtum siden 2013. Annika er ubetinget den hos Faqtum der har det største og bedste overblik over aktive købere. Annika har deltaget i adskillige transaktioner og sikrer oftest at der er styr på detaljerne i den sidste hektiske fase inden closing.

Kontakt til Annika Overgaard Jespersen:

Mobil: +45 20 75 72 61
Mail: aoj@faqtumma.dk

Mød Annika på LinkedIn.

IMG_1998.jpg

Philip Ulvemann Juel-Berg

Philip Ulvemann Juel-Berg er rådgiver hos Faqtum M&A. Philip er bachelor i økonomi uddannet ved University of Colorado Boulder. Philip sagde i 2017 farvel til en ellers lovende karriere som professionel golfspiller – til fordel for Faqtum. Philip har i 2018 deltaget i en række salgsforløb og transaktioner og er allerede nu berygtet for hans ukuelige vilje og store gåpåmod.

Kontakt til Philip Ulvemann Juel-Berg:

Mobil: +45 53 37 28 93
Mail: pjb@faqtumma.dk

Mød Philip på LinkedIn.


MB.jpg

Mads Martinus Bredtoft

Mads Martinus Bredtoft er assistent hos Faqtum M&A. Mads er uddannet jurist med en master fra Københavns Universitet. Mads har siden starten af 2017, sideløbende med sin uddannelse, arbejdet hos Faqtum. Mads deltager i udarbejdelsen af køberfelter, virksomhedspræsentationer samt etableringen af elektroniske datarum. Mads er i øvrigt Faqtums ultimativt hurtigste løber.

Kontakt til Mads Martinus Bredtoft:

Mobil: +45 69 91 85 30
Mail: mb@faqtumma.dk

Mød Mads på LinkedIn.

Ano.jpg

Vores nye kollega

Her kan du snart se informationer om vores nye kollega og Senior rådgiver. Vi har travlt og er derfor altid åben over for de helt rette profiler. Vores nye kollega har solid erfaring med køb og salg af virksomheder og med ærlig, kompetent og løsningsorienteret virksomhedsrådgivning. Vi glæder os til at sætte ansigt og navn på vores nye kollega. Vi har iøvrigt plads til flere…

Kontakt til Vores Nye Kollega:

Mobil: +45 69 91 85 30
Mail: info@faqtumma.dk

Mød XXX på LinkedIn.

Ledige stillinger


Rådgiver, Aarhus

Til vores kontor i Aarhus søger vi en rådgiver. Du har erfaring med køb og salg af virksomhed og har medvirket i flere transaktioner. Du forstår og mestrer processerne i både en købs- og en salgsproces samt i selve transaktionen.

KVALifikationer - BAGGRUND

  • Du kan være revisor, jurist eller mægler/rådgiver
  • Du har en en stor forretningsforståelse og ditto regnskabsforståelse
  • Du er proffessionel, ærlig og kompetent
  • Du kan lytte og ikke nødvendigvis kun til dig selv
  • Du har et stort drive og trives med at have travlt
  • Du er kreativ og ser muligheder hvor andre ser begrænsninger

Send en ansøgning

Navn *
Navn
http://