Vi forstår din situation og din virksomhed.
Vi ved hvordan du som ejer har det nede i maven.

 

Personkredsen bag Faqtum har vurderet mere end 6000 danske virksomheder og gennemført mere end 100 transaktioner. Vores helt store styrke er vores erfaring, vores netværk og vores ærlige tilgang til de virksomheder vi møder - købere som sælgere.

Faqtum M&A er Match-Online guldpartner, medlem af Danske Virksomhedsmæglere samt medlem af Dansk Erhverv. Vi har et tæt og fast samarbejde med flere af Danmarks største Advokat- og Revisionsfirmaer. 

 
Faqtum M&A er match-online guldpartner. Det betyder at du som sælger får eksponeret din virksomhed over for flest mulige potentielle - både danske og udenlandske - købere.

Rådgivere & medarbejdere


KG sh.jpg

Kenneth Grunow

Kenneth Grunow er Senior rådgiver hos Faqtum M&A. Kenneth har arbejdet med køb og salg af virksomheder i mere end 20 år. Kenneth startede Virksomhedszonen i 2009 og har alle årene arbejdet for mere transparens og højere etik blandt de danske virksomhedsmæglere. Kenneth ejer selv en større portefølje af erhvervsejendomme og er derudover aktiv investor i en række danske og udenlandske startups.

Kontakt til Kenneth Grunow:

Mobil: +45 21 21 81 70
Mail: kg@faqtumma.dk

Mød Kenneth på LinkedIn.

FullSizeRender.jpg

Claus Vittrup Pedersen

Claus Vittrup Pedersen er Senior rådgiver hos Faqtum M&A. Claus kommer fra den finansielle sektor med mere end 20 år i Danske Bank koncernen. Claus blev en del af Faqtum i 2012 og har siden da deltaget i mere end 50 transaktioner. Claus er aktiv investor og sidder som bestyrelsesformand i en række danske virksomheder.

Kontakt til Claus Vittrup Pedersen:

Mobil: +45 20 75 72 63
Mail: cvp@faqtumma.dk

Mød Claus på LinkedIn.


Claus-Richter-kopi.jpeg

Claus Richter

Claus Richter er senior rådgiver hos Faqtum M&A. Claus kommer senest fra en stilling som direktør og ansvarlig for partnerskabet mellem SAP og Young & Rubicam med fokus på strategisk rådgivning og har i en årrække parallelt arbejdet med kapitalfrembringelse til virksomheder og start ups. Claus har tidligere været business catalyst hos 42 Associates (nu Monitor Deloitte) og siddet i ledende stillinger i reklamebranchen, hvor han ligeledes har været igennem salg af egen virksomhed. Claus har erfaring med at rådgive virksomheder indenfor stort set alle typer brancher.

Kontakt til Claus Richter:

Mobil: +45 28 40 70 00
Mail: cr@faqtumma.dk

Mød Claus på LinkedIn.

KB BW.jpg

Kenneth Birkholm

Kenneth Birkholm er Senior rådgiver hos Faqtum M&A. Kenneth kommer fra en stilling som nordisk marketingdirektør hos Experian, verdens største udbyder af kredit- og markedsinformation. Kenneth var med til at starte Faqtum i 2008 og har haft en finger med i flere tusinde virksomhedsvurderinger og mere end 100 transaktioner de seneste 10 år.

Kontakt til Kenneth Birkholm:

Mobil: +45 40 95 93 93
Mail: kb@faqtumma.dk

Mød Kenneth på LinkedIn.


IMG_1999.jpg

Annika Overgaard Jespersen

Annika Overgaard Jespersen er rådgiver hos Faqtum M&A. Annika kommer fra forsikringsbranchen og har været en del af Faqtum siden 2013. Annika er ubetinget den hos Faqtum der har det største og bedste overblik over aktive købere. Annika har deltaget i adskillige transaktioner og sikrer oftest at der er styr på detaljerne i den sidste hektiske fase inden closing.

Kontakt til Annika Overgaard Jespersen:

Mobil: +45 20 75 72 61
Mail: aoj@faqtumma.dk

Mød Annika på LinkedIn.

IMG_1998.jpg

Philip Ulvemann Juel-Berg

Philip Ulvemann Juel-Berg er rådgiver hos Faqtum M&A. Philip er bachelor i økonomi uddannet ved University of Colorado Boulder. Philip sagde i 2017 farvel til en ellers lovende karriere som professionel golfspiller – til fordel for Faqtum. Philip har i 2018 deltaget i en række salgsforløb og transaktioner og er allerede nu berygtet for hans ukuelige vilje og store gåpåmod.

Kontakt til Philip Ulvemann Juel-Berg:

Mobil: +45 53 37 28 93
Mail: pjb@faqtumma.dk

Mød Philip på LinkedIn.


MB.jpg

Mads Martinus Bredtoft

Mads Martinus Bredtoft er assistent hos Faqtum M&A. Mads er uddannet jurist med en master fra Københavns Universitet. Mads har siden starten af 2017, sideløbende med sin uddannelse, arbejdet hos Faqtum. Mads deltager i udarbejdelsen af køberfelter, virksomhedspræsentationer samt etableringen af elektroniske datarum. Mads er i øvrigt Faqtums ultimativt hurtigste løber.

Kontakt til Mads Martinus Bredtoft:

Mobil: +45 69 91 85 30
Mail: mb@faqtumma.dk

Mød Mads på LinkedIn.

Foto-1.jpg

Bertram Rasmussen

Bertram Rasmussen er rådgiver hos Faqtum M&A. Bertram er uddannet erhvervsjurist med en Master fra Aarhus Universitet. Bertram har suppleret med ”advanced negotiation” uddannelsen fra The London School of Economics and Political Science (LSE). Bertram blev en del af Faqtum i starten af 2017 og har siden da deltaget i adskillige transaktioner.

Kontakt til Bertram Rasmussen:

Mobil: +45 20 75 72 64
Mail: br@faqtumma.dk

Mød Bertram på LinkedIn.

Ledige stillinger


Studiemedhjælper

Hos Faqtum M&A mangler vi en eller to studiemedhjælpere. Vi har hver uge 10-20 timers spændende og lærerigt arbejde til en eller to skarpe profiler.

KVALifikationer - BAGGRUND:

- i gang med et relevant studie
- superbruger i gængse IT programmer
- stærk kommunikativ - både i skrift og tale
- kan læse og forstå et regnskab
- har interesse i økonomi og dansk erhvervsliv
- klar til at tage fat uagtet opgavens karakter
- har glimt i øjet og smil på læben
- bliver ikke krænket alt for let

Kontakt via mail til Annika på aoj@faqtumma.dk eller via telefon på 69 91 85 30.

Arbejdet kan tilrettelægges med stor fleksibilitet, skal foregå fra vores kontor i Kgs. Lyngby og aflønnes med DKK 140/time.


Send en ansøgning

Navn *
Navn
http://