Vi forstår din situation og din virksomhed.
Vi ved hvordan du som ejer har det nede i maven.

 

Personkredsen bag Faqtum har vurderet mere end 6000 danske virksomheder og gennemført mere end 100 transaktioner. Vores helt store styrke er vores erfaring, vores netværk og vores ærlige tilgang til de virksomheder vi møder - købere som sælgere.

Faqtum M&A er Match-Online guldpartner, medlem af Danske Virksomhedsmæglere samt medlem af Dansk Erhverv. Vi har et tæt og fast samarbejde med flere af Danmarks største Advokat- og Revisionsfirmaer. 

 
Faqtum M&A er match-online guldpartner. Det betyder at du som sælger får eksponeret din virksomhed over for flest mulige potentielle - både danske og udenlandske - købere.

Rådgivere & partnere

Faqtum M&A er et hold af stærke og erfarne kompetencer. Sammen har vi medvirket i langt over 100 transaktioner og vores samlede netværk dækker det meste af dansk erhvervsliv. Vi arbejder sammen som et hold og sikrer at vores kunder når det bedst mulige resultat på den kortest mulige tid.


KG sh.jpg

Kenneth Grunow

Kenneth Grunow er Senior rådgiver hos Faqtum M&A. Kenneth har arbejdet med køb og salg af virksomheder i mere end 20 år. Kenneth startede Virksomhedszonen i 2009 og har alle årene arbejdet for mere transparens og højere etik blandt de danske virksomhedsmæglere. Kenneth ejer selv en større portefølje af erhvervsejendomme og er derudover aktiv investor i en række danske og udenlandske startups.

Kontakt til Kenneth Grunow:

Mobil: +45 21 21 81 70
Mail: kg@faqtumma.dk

Mød Kenneth på LinkedIn.

KB BW.jpg

Kenneth Birkholm

Kenneth Birkholm er Senior rådgiver hos Faqtum M&A. Kenneth kommer fra en stilling som nordisk marketingdirektør hos Experian, verdens største udbyder af kredit- og markedsinformation. Kenneth var med til at starte Faqtum i 2008 og har haft en finger med i flere tusinde virksomhedsvurderinger og mere end 100 transaktioner de seneste 10 år.

Kontakt til Kenneth Birkholm:

Mobil: +45 40 95 93 93
Mail: kb@faqtumma.dk

Mød Kenneth på LinkedIn.


SA.jpg

Sebastian Arnstedt

Sebastian Arnstedt er Senior rådgiver og partner hos Faqtum M&A. Sebastian har selv investeret i mere end 25 virksomheder og deltaget på alle niveauer fra det operationelle start-up til den traditionelle rolle som bestyrelsesformand. Sebastian er en markant profil, med en mangeårig og bred erfaring med alt fra startups til børsnoteringer - faktisk har Sebastian taget en af sine egne startups hele vejen til børsen.

Kontakt til Sebastian Arnstedt:

Mobil: +45 40 28 97 94
Mail: sa@faqtumma.dk

Mød Sebastian på LinkedIn.

Claus-Richter-kopi.jpeg

Claus Richter

Claus Richter er senior rådgiver hos Faqtum M&A. Claus kommer senest fra en stilling som direktør og ansvarlig for partnerskabet mellem SAP og Young & Rubicam med fokus på strategisk rådgivning og har i en årrække parallelt arbejdet med kapitalfrembringelse til virksomheder og start ups. Claus har tidligere været business catalyst hos 42 Associates (nu Monitor Deloitte) og siddet i ledende stillinger i reklamebranchen, hvor han ligeledes har været igennem salg af egen virksomhed. Claus har erfaring med at rådgive virksomheder indenfor stort set alle typer brancher.

Kontakt til Claus Richter:

Mobil: +45 28 40 70 00
Mail: cr@faqtumma.dk

Mød Claus på LinkedIn.


Sort.hvid1 2.jpg

Philip Ulvemann Juel-Berg

Philip Ulvemann Juel-Berg er rådgiver hos Faqtum M&A. Philip er bachelor i økonomi uddannet ved University of Colorado Boulder. Philip sagde i 2017 farvel til en ellers lovende karriere som professionel golfspiller – til fordel for Faqtum. Philip har i 2018 deltaget i en række salgsforløb og transaktioner og er allerede nu berygtet for hans ukuelige vilje og store gåpåmod.

Kontakt til Philip Ulvemann Juel-Berg:

Mobil: +45 53 37 28 93
Mail: pjb@faqtumma.dk

Mød Philip på LinkedIn.

IMG_1999.jpg

Annika Overgaard Jespersen

Annika Overgaard Jespersen er rådgiver hos Faqtum M&A. Annika kommer fra forsikringsbranchen og har været en del af Faqtum siden 2013. Annika er ubetinget den hos Faqtum der har det største og bedste overblik over aktive købere. Annika har deltaget i adskillige transaktioner og sikrer oftest at der er styr på detaljerne i den sidste hektiske fase inden closing.

Kontakt til Annika Overgaard Jespersen:

Mobil: +45 20 75 72 61
Mail: aoj@faqtumma.dk

Mød Annika på LinkedIn.


Sebastian Fynboe.jpg

Sebastian Fynboe

Sebastian Fynboe er studiemedhjælper hos Faqtum M&A. Sebastian læser Bachelor i erhvervsøkonomi på Copenhagen Business School. Inden sin start på CBS, studerede han økonomi et år i Georgia, USA. Sebastian supplerer og understøtter vores rådgivere i den travle hverdag, så de kan fokusere på Faqtum’s kernekompetence: At hjælpe købere og sælgere af virksomheder.

Kontakt til Sebastian Fynboe:

Mobil: +45 69 91 85 30
Mail: sf@faqtumma.dk

Mød Sebastian på LinkedIn.

Ano.jpg

Kommer Snart

Her flytter snart en ny stærk Faqtum profil ind.Ledige stillinger


Senior rådgiver

Vi ønsker at styrke vores organisation med endnu en senior rådgiver.

Antallet af både sælgere og købere i Faqtums netværk har ikke været højere i mange år. Vi taler hver uge med nye både sælgere og købere og har travlt med mange spændende igangværende sager.

Der er behov for ekstra styring og fokus på faserne fra LOI/termsheet frem til signing og closing. Vores kommende kollega skal have sin primære fokus på denne afsluttende del af processen.

Du er en stærk formidler, en dygtig projektleder, har erfaring fra mæglerrollen og ved at intet i disse processer må/skal overlades til tilfældigheder. Du besidder stor empati og har gode samarbejdsevner.

Du trives godt med at styre den hektiske proces hvor køber, sælger, advokater, revisorer, finansieringskilder m.fl. kæmper for at komme i mål - men hvor målet ikke nødvendigvis er placeret samme sted for alle aktører.

Måske du allerede er mægler, måske du har arbejdet med køb og salg i en større virksomhed, måske du kommer fra den finansielle sektor, måske noget helt andet…

KVALifikationer - BAGGRUND:

- høj integritet og moral
- erfaring med at styre en købs- eller salgsproces
- stor indsigt i det juridiske forløb i en virksomhedshandel
- stor indsigt i virksomhedsøkonomi og regnskaber
- erfaring med værdisætning og gængse vurderingsmodeller
- stærk kommunikativt - både i skrift og tale
- klar til at tage fat uagtet opgavens karakter
- har glimt i øjet og smil på læben
- er holdspiller

Kontakt via mail til CEO Kenneth Birkholm på kb@faqtumma.dk eller via telefon på 40 95 93 93.


Send en ansøgning

Navn *
Navn
http://