Juli viste sig markant bedre end sit rygte

Sommer2019.jpg

August er startet og vi kan gøre status på en god juli måned. To handler blev gennemført/afsluttet (vores to "ældste" sager fra hhv. april 2018 og juli 2018), rammen blev sat om yderligere en handel (købsproces startede i april 2019) og fire nye spændende virksomheder har bedt os starte salgsprocessen. Se den opdaterede liste over emner til salg her.

Vi fik også klemt velfortjente ferier ind til hele Faqtum teamet - så nu står vi toptrimmede og vanvittig motiverede klar til et spændende H2.

Derudover blev der drukket kaffe og holdt konstruktive og gode møder med en del potentielle købere og sælgere. Det er stadig vores opfattelse at der er rigtig godt gang i markedet for køb og salg af danske virksomheder. Den opfattelse deles af mange - herunder af Berlingske i denne artikel.