Hvis du eller din virksomhed overvejer at købe en anden virksomhed - så kontakt os på 69 91 85 30 for et møde hvor vi bliver klogere på dine tanker, krav, kriterier og ønsker. Den virksomhed du får mest ud at købe er ikke nødvendigvis allerede til salg.

Vores salgsemner kan vi groft set opdele i tre grupper:

1) Virksomheder vi har et mandat på at sælge via en aktiv salgsproces - ikke alle af disse ønskes annonceret.
2) Virksomheder vi har mødt og som vi ved ønsker at sælge - på de helt rigtige betingelser.
3) Virksomheder vi finder som en del af en aktiv opkøbsproces.

Antallet af købere er stort og der er kamp om de bedste opkøbsemner. Det kan derfor ofte give rigtig god mening ikke kun at fokusere på de relativt få virksomheder der er "sat til salg". Det rigtige opkøb findes ofte i ovenstående gruppe 2+3.

En aktiv købsproces kræver en aftale om et købsmandat imellem dig som køber og os som mægler. En sådan aftale udformes på baggrund af dine ønsker og vores erfaring. Målet er - som ved et salg - at tankerne bliver til handlinger og at det ikke længere skyldes held og tilfældigheder om du ender med at gennemføre det rette opkøb.

Med Faqtum som rådgiver i en aktiv købsproces opnår du også sikkerhed for at en handel gennemføres på de rigtige betingelser. Læs mere om Faqtums ydelser i forbindelse med opkøb her.